Çorum'dan Güncel Haberler

HASTANE VE KAMU HİZMETİ ANKETLERİ YAYINDA!

Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, kamu hizmetlerindeki kalitenin ve verimliliğin artırılması amacıyla kamu kurumlarının ve kamu personelinin hizmet kalitesinin ne durumda olduğunu belirlemek üzere bir anket çalışması yaptığını duyurdu. Hastane ve Kamu hizmetlerinin ayrı ayrı değerlendirilmesi amacıyla oluşturulan anketler ile ulaşılması gereken hedefler için alınması gereken tedbirlerin belirleneceği bildirildi.

HASTANE ANKETİNİ DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KAMU HİZMETİ ANKETİNİ DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapılan açıklama şu şekilde:

“İlimizde kamu hizmetlerinde kalitenin ve verimliliğin artırılması Valiliğimizin ana hedeflerindendir.

Bu maksatla kamu hizmetlerinden yararlananlarla doğrudan temasa geçerek kamu kurumlarının ve kamu personelinin hizmet kalitesinin ne durumda olduğu, bunun sonucuna göre ulaşılması gereken hedefler için alınması gereken tedbirler değerlendirilecektir.

Bu maksatla aşağıda linkleri verilen anket formları düzenlenmiştir. Çorumlu vatandaşlarımızın bu formları doldurması Valiliğimizin ulaşmak istediği hedefleri gerçekleştirmesinde büyük önem taşımaktadır.

Anket formları iki ayrı kategoride hazırlanmıştır.

Aşağıdaki linklerde yer alan anketteki soruları tüm vatandaşlarımızın objektif bir şekilde yanıtlayarak ankete katılması, kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen kamu kurumlarımız için bu büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızdan beklenen; hizmet aldığı kurumu/hastaneyi baz alarak, verilen sorulara uygun cevabı vermeleridir.

Vatandaşlarımızın göstereceği hassasiyete ve katılımlarına teşekkür ederiz.”

 

 

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu