AK PARTİ TOKAT İL BAŞKAN ADAYI ADEM DİZER’DEN 8. OLAĞAN İL KONGRESİ DAVETİ

AK Parti Tokat İl Başkan adayı Ecz. Adem Dizer, partisinin 8. Olağan İl Kongresi’ne tüm Tokat halkını davet etti. 18 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’te yapılacak kongrede, Türkiye’nin daha güçlü bir geleceği için yeni hedefler belirlenecek.

Editör-Taner Yeşilsu

“Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Birlikte Adım Atacağız”
AK Parti Tokat İl Başkan adayı Ecz. Adem Dizer, partisinin 8. Olağan İl Kongresi’ne tüm Tokat halkını davet etti. 18 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’te gerçekleşecek kongrenin, partinin vizyonu ve ülkenin geleceği hakkında önemli bir buluşma olacağı vurgulandı. 

Kongre, Yeni Hedefler İçin Bir Adım Daha Olacak
Dizer, “Bu kongre, ülkemizin daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe taşınması için attığımız adımları gözden geçireceğimiz ve yeni hedeflere doğru ilerleyeceğimiz bir platform olacak. Hep birlikte, daha adil, daha demokratik ve daha güçlü bir Türkiye için kararlı adımlar atacağız” dedi.

Tokat’a ve Türkiye’ye Güç Katacağız
Kongreye katılım çağrısında bulunan Dizer, “Sizlerin de aramızda olmanızı, fikirlerinizi ve enerjinizi paylaşmanızı bekliyoruz. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımızla bu tarihi anı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” diyerek, daha güçlü bir Tokat ve Türkiye için bir araya gelmeye davet etti.

Exit mobile version