
CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ve parti heyeti, sendika ziyaretlerinde bulunarak Genel Başkan Özgür Özel’in 10 Ağustos’ta düzenleyeceği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine davet etti.
Editör-Taner Yeşilsu
CHP Heyetinden Sendika Ziyaretleri
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, beraberinde Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Ayan ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Hekimoğlu ile birlikte sendikalara ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, KESK Tokat Şubeler Platformu, Eğitim-İş ve Hürriyetçi Eğitim-Sen temsilcileriyle bir araya geldi.
Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor”
Ziyaretlerin ana gündem maddesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 10 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Tokat Şoförler Cemiyeti önünde yapacağı miting oldu. CHP heyeti, tüm sendika üyelerini ve emekçileri “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” temalı mitinge katılmaya davet etti.
Billboardlarla Miting Duyurusu
CHP, miting çalışmaları kapsamında Tokat kent merkezinde geniş çaplı bir bilgilendirme kampanyası da başlattı. Kentin farklı noktalarında yer alan billboardlara CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görsellerinin yer aldığı miting davet afişleri asıldı.
Tokat Halkına Çağrı
CHP Tokat İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, mitingin tüm Tokat halkına açık olduğu belirtilerek, “Demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için 10 Ağustos’ta buluşuyoruz” mesajı verildi.