EROĞLU, AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE BAŞLADI
Yeni Dönemin İlk Toplantısına Katıldı

Tokat’ta iki dönem belediye başkanlığı yapan ve son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Eyüp Eroğlu, yeni dönemin ilk toplantısına katıldı. Toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi.
Editör-Taner Yeşilsu
Eroğlu’ndan İlk Açıklama
Toplantıya dair fotoğraf kareleri paylaşan Eyüp Eroğlu, yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Başkan Yardımcım ve Yerel Yönetimler Başkanım Sayın Mustafa Demir Başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevimizi milletimizin duası ve desteğiyle, ülkemizin her köşesinde hizmet ve emek vermeye devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler, tüm Başkan Yardımcısı arkadaşlarıma görevlerinde muvaffakiyetler dilerim” ifadelerine yer verdi.
Tokat İçin Önemli Bir Görev
Tokat’ta başarılı iki dönem geçiren Eyüp Eroğlu’nun bu göreve getirilmesi, bölge için önemli bir kazanım olarak görülüyor. Yerel yönetimler alanındaki tecrübesiyle AK Parti’nin yeni dönem politikalarına katkı sağlaması beklenen Eroğlu, Türkiye genelinde belediyecilik faaliyetlerinde aktif rol alacak.
Yeni göreviyle birlikte, Tokat’ın Ankara’daki temsiliyetinin daha da güçleneceği ifade edilirken, Eroğlu’nun bundan sonraki süreçte yerel yönetimler politikalarının oluşturulmasında etkin bir rol üstleneceği belirtiliyor.