TokatTokat Siyaset Haberleri

İYİ PARTİDEN VALİ KÖKLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Erkan Er ve yönetim kurulu üyeleri Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Editör-Taner Yeşilsu

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Erkan Er ve yönetim kurulu üyeleri, Tokat Valisi Abdullah Köklü’yü makamında ziyaret ederek hem tebriklerini iletti hem de yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Er, ziyarette yaptığı açıklamada, Tokat’ın geleceği için tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmasının önemine dikkat çekerek, “Tokat’ın kalkınması ve halkımızın yaşam kalitesinin artması için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Bu şehir hepimizin ortak evi. Sayın Valimize görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu