TokatTokat'dan Spor Haberleri

PLEVNESPOR FUTBOL KULÜBÜ SEMİH TOKATLI İLE ANLAŞTI

Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı Basın Sözcüsü Muhsin Şenocak, yeni sezonda Bal Liginde mücadele edecek olan takımın teknik direktörlüğüne geçmişi başarılarla dolu Semih Tokatlı’yı getirdiklerini açıkladı.

Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı Basın Sözcüsü Muhsin Şenocak konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere dikkat çekti, “Tokat Belediye Plevnespor Futbol  Takımı  olarak Bal da mücadele vereceğimiz yeni sezonda, teknik heyet  içinde kararımızı vermiş bulunuyoruz. Yönetim Kurulumuz kararı  ile  daha öncede şehrimizde görev yapmış,  çok tecrübeli, başarılarla dolu  geçmişi  olan Semih Tokatlı  ile prensip anlaşmasına varılmıştır..Eski kulübünde sözleşmesi ay sonu bitecek olan  Semih hocamızla  ilerleyen günlerde  resmi sözleşme imzalanacaktır.

Yeni hocamız ve ekibine  hoşgeldiniz diyor, Tokatımıza  ve kulübümüze  hayırlı olsun..Allah güzel başarılı  çalışmalar  yapmayı nasip etsin inşallah.”

Benzer Haberler

Başa dön tuşu