
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat Valiliği, Eğitim Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen açılış dersi etkinliğinde Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Editör-Taner Yeşilsu
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat Valiliği, Eğitim Fakültesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen açılış dersi etkinliğinde Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte Rektör Danışmanı Prof. Dr. Uğur Akın, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Bilir, Okul Müdürü Muzaffer Damlıyurt, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.
Konuşmasında, öğrencilik hayatından örnekler veren Prof. Dr. Yılmaz, başarıya ulaşmanın çok çalışmayı gerektirdiğini belirtti. Ülkenin kalkınmasında gençlerin kritik bir rol oynadığını vurgulayan Yılmaz, akademik başarı kadar sosyal aktivitelerin de önemini ifade etti.
Tokat’taki çeşitli kurs ve eğitim fırsatlarına dikkat çeken Rektör Yılmaz, bu imkanların gençler tarafından değerlendirilmesinin önemini belirtti. Ayrıca, eğitim, proje üretme ve dil becerilerini geliştirme konularında gençlerin girişimlerde bulunmalarını teşvik etti.
Açılış dersinde Üniversite ve iş birlikleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olması dileklerinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı. Günün anısına Rektör Yılmaz’a bir hediye takdim edildi.