TokatTokat'dan Güncel Haberler

ŞENYURT VE ÇAMLIBEL BELEDİYELERİ ARASINDA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

Şenyurt Belediye Başkanı Osman İpek, Çamlıbel Belediye Başkanı Adem Akgül’ü ziyaret ederek yerel yönetim deneyimlerini paylaştı. Görüşmede, belediyeler arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör- Taner Yeşilsu

Şenyurt Belediye Başkanı Osman İpek, Çamlıbel Belediye Başkanı Adem Akgül’ü ziyaret ederek yerel yönetimlerin işleyişi ve projeleri hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, her iki belediye arasındaki iş birliğini geliştirecek projeler ele alındı.

Başkan Adem Akgül, bölgenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Şenyurt Belediyesi’nin başarılı uygulamalarından ilham aldıklarını belirten Akgül, karşılıklı deneyim paylaşımının önemine dikkat çekti.

Görüşme sırasında iki belediyenin ortak projelerde birlikte hareket etme kararı aldığı vurgulandı. Yerel yönetimlerin dayanışmasının, bölgesel kalkınmaya büyük katkı sağladığını belirten her iki başkan da, gelecekte daha güçlü iş birlikleri kurma konusunda mutabakata vardı.

Ziyaretin sonunda Başkan Adem Akgül, nazik ziyareti için Başkan Osman İpek ve ekibine teşekkür etti. Bu tür buluşmaların, belediyeler arasındaki dayanışmayı artırarak ortak hedeflere ulaşmada önemli bir rol oynadığı ifade edildi.

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu