TESKOMB GENEL BAŞKANI ABDULKADİR AKGÜL TOKAT’TA ESNAFLA BULUŞTU

TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) Genel Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Tokat Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan’ın ev sahipliğinde Tokat ve ilçelerindeki Esnaf Kefalet Kooperatifleri başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.
Editör-Taner Yeşilsu
Tokat Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret eden Akgül, Başkan Aydoğan, kooperatif yöneticileri, esnaf odaları temsilcileri ve ilçe kooperatif başkanlarıyla görüşerek esnafın mevcut durumu, beklentileri ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu.
Başkan Aydoğan, ziyaretlerinden dolayı Akgül’e teşekkür ederek, TESKOMB’un Türkiye’de esnaf ve sanatkâra en reel desteği sağlayan en başarılı kurumların başında geldiğini ifade etti. Kooperatifçilik ve esnaf camiasının faaliyetlerinin güçlenmesi için çözüm odaklı fikir alışverişi yapıldığını söyledi.
Tokat’ın insanı, tarihi, kültürü, turizmi, yöresel yemekleri ve coğrafi işaretli ürünlerinden etkilendiğini belirten Akgül, esnafa müjdeler de verdi. Kooperatiflere plasman desteği sağlayarak esnafın ayakta kalması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Tokat Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin çalışmalarından memnuniyet duyduğunu dile getiren Akgül, “İşini düzgün yapan kooperatiflerin her zaman arkasında olacağız” dedi ve ev sahipliğinden dolayı Başkan Aydoğan’a teşekkür etti.