TOKAT VAKFI, ANKARA’DAKİ TOKATLI ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ankara Tokatlılar Dernek Başkanı Kerem Erdem, Ankara’da okuyan Tokatlı öğrencileri kahvaltı etkinliğin de bir araya getirdi.
Editör-Taner Yeşilsu
Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ankara Tokatlılar Dernek Başkanı Kerem Erdem’in girişimleriyle, Ankara’da okuyan Tokatlı üniversite öğrencileri Tokat Vakfı binasında düzenlenen kahvaltıda buluştu. Etkinlik, öğrencilerin hem birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarına hem de eğitim hayatlarına dair deneyimlerini paylaşmalarına olanak sağladı.
Kerem Erdem’den Öğrencilere Destek Mesajı
Kerem Erdem, etkinlikte yaptığı konuşmada Ankara’da eğitim gören Tokatlı gençleri bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tokatlı öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Erdem, “Öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak, onların hemşehrileriyle bağlarını güçlendirmek en büyük önceliğimiz. Bu tür etkinlikleri daha sık düzenleyerek dayanışmamızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Fikir Alışverişi ve Dayanışma Ön Plandaydı
Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, öğrenciler hemşehrileriyle sohbet etme fırsatı buldu ve eğitim hayatlarına dair deneyimlerini paylaştı. Etkinlik kapsamında öğrenciler, akademik ve mesleki hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunarak birbirlerine destek olmanın önemini vurguladı.
Kerem Erdem’den Teşekkür Mesajı
Etkinliğin sonunda Ankara Tokatlılar Dernek Başkanı Kerem Erdem, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Tokat Vakfı Kadın Kolları’na ve katılım sağlayan öğrencilere teşekkür etti. Tokatlı öğrencilerle bağlarını güçlendirmek için benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.