A PARTİ TOKAT İL BAŞKANI BİCE: “GELECEK SİZİNDİR, BİZ SADECE ANAHTARIZ”

A Parti Tokat İl Başkanı Av. Hakan Ahmet BİCE, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 1919 ruhunun bugünkü karşılığını tanımlarken, gençliğe umut veren projelerle dolu bir gelecek vizyonu sundu.

Editör-Taner Yeşilsu

“1919’da Manda ve Himaye Reddedildi, Bugün de Reddedilecek”

Başkan BİCE, 19 Mayıs’ın sadece tarihî bir an olmadığını, aynı zamanda milli egemenliğin teminatı olduğunu vurgulayarak, günümüzde farklı kılıklarda ortaya çıkan dış müdahalelere karşı aynı kararlılıkla durulması gerektiğini söyledi.

“19 Mayıs: Bir Milletin Kaderine Sahip Çıkışıdır”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışını “bir milletin kendi iradesine sahip çıkışı” olarak tanımlayan Başkan BİCE, 19 Mayıs ruhunun bugün milyonlarca gencin yüreğinde yaşadığını ifade etti.

A Parti’den Gençliğe Somut Vaatler

BİCE, gençliğe yönelik vaatlerini şu başlıklarla sıraladı:

“Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Gençler Başrolde Olacak”

Açıklamasında gençliğe yönelik inancını bir kez daha vurgulayan Başkan BİCE, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında sadece söz değil, somut imkânlar sunacağız. Bu vatan gençlerindir; biz onlara sadece anahtarı teslim edeceğiz” dedi.

 

 

 

Exit mobile version