CHP’Lİ KARABAT VE KURTGÖZ, TOKAT’TA FESTİVALDEN MİTİNGE HALKLA BULUŞTU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Zile, Niksar ve Almus’ta halkla buluşarak hem festivallere katıldı hem de 10 Ağustos’ta yapılacak mitinge davet etti.
Editör-Taner Yeşilsu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Belediye Meclis Üyesi Leyla Doğan ve partililerle birlikte Zile, Niksar ve Almus ilçeleri ile köylerinde düzenlenen festivallere katıldı.
Çağdaş Kurtgöz, Gülbayır Köyü ve Keltepe Yaylası’nda hemşerileriyle bir araya gelerek, “Tüm hemşerilerimizi mitingimize davet ettik” dedi. Sırıklı Festivali’nde de vatandaşlarla buluşan Kurtgöz, “Sazaklı hemşerilerimiz de Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in mitingi için Tokat’ta olacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
CHP heyeti, ziyaretler kapsamında Türkmen geleneğinin simge isimlerinden Anşa Bacı ve Veli Baba türbelerini de ziyaret etti. Karabat, burada yaptığı açıklamada, “Tarihin, inancın ve kardeşliğin izinde… Bu toprakların kadim değerlerini yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.
CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi 10 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Tokat Şoförler Cemiyeti önü meydanında gerçekleştirilecek.