TokatTokat'dan Güncel Haberler

10 MİLYON 370 BİN MEYVE FİDANI TOPRAKLA BULUŞACAK

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, 10 Milyon 370 Bin Meyve Fidanı ve Süs Bitkisini 2023’te Kelkit ve Yeşilırmak Havzalarını donatacaklarını ifade ederek, Tarım memleketi Tokat, 5-6 yıl sonra meyve deposu olacak. Artan üretim istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak. Çiftçimiz zenginleşecek” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, #TarımTokat ve #OrmanTokat kapsamında meyve fidanlarının yetiştiği alanı gezerek bilgi aldı.

Vali Balcı,projede emeği geçen Tarım Müdürlüğüne,Orman İşletme Müdürlüğüne,İl Özel İdaresine, Fidanlık Şefliğine teşekkür etti.

Vali Balcı, “Meyve Fidanı Projemiz hızla devam ediyor. Mart ayı itibariyle tüm fidanlar toprakla buluşmuş olacak. Bakım ve aşılamasını yaparak yetiştireceğimiz ’10 Milyon 370 Bin Meyve Fidanı ve Süs Bitkisini’ 2023’te Tokat’ımızı, Kelkit ve Yeşilırmak Havzalarımızı donatacağız.”

Vali Balcı, “Tarım memleketi Tokat, 5-6 yıl sonra meyve deposu olacak. Artan üretim istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak. Çiftçimiz zenginleşecek. Çiftçimizin, üreticimizin ve tarımın dostuyuz, her zaman yanındayız, desteğimiz tam.” dedi.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu