Başkan Sandıkçı: “Sporcuya desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz”

Samsun’un Canik Belediyespor Kulübü sporcuları, il güreş şampiyonasında 6’sı altın, toplam 8 madalyanın sahibi oldu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Spora ve sporcuya yönelik desteklerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.
Canik Belediyesi, spora yönelik projeleriyle şampiyon sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Bireysel ve takım sporcularında tarihi başarılara imza atan Canik Belediyespor Kulübü, Samsun Okullar Arası İl Güreş Şampiyonası’nda bir kez daha madalyaları topladı. Samsun’un 17 ilçesinden sporcuların katıldığı şampiyonada mindere damga vuran Canik Belediyespor Kulübü sporcuları, 2 gün boyunca süren şampiyonada 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, spora ve sporcuya yönelik destekleri kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, Canikli sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.
Şampiyonada Canik Belediyespor Kulübü sporcuları, 50 ile 100 kilogram aralıklarında 8 farklı sıklette gerçekleştirilen şampiyonada 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyayla başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şampiyona sonucunda kulüp sporcuları İlhan Dağtekin 2 altın, Muhammet Yasin Duman 1 altın, Osman Yiğit Gül 1 altın, Ahmet Faruk Kara 1 altın, Aykut Kayaalp 1 altın ve 1 bronz, Ömer Faruk Önder ise 1 gümüş madalyanın sahibi oldu.
Sporcuları başarılardan dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Spora ve sporcuya yönelik desteklerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bireysel ve takım sporlarında yönelik projelerimizle şampiyon sporcular yetiştiriyoruz. Ayrıca, ‘Sporcu Yetenek Taraması’ programımızla da çocuklarımızı ve gençlerimizi ilgi alanları ve yeteneklerine göre farklı spor branşlarına yönlendiriyoruz. Samsun Okullar Arası İl Güreş Şampiyonası’nda birincilik ve dereceler elde eden Canik Belediyespor Kulübü sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, sporcularımızın yetişmesinde katkılarda bulunan ailelerimize, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.



