Samsun
Emlak, ÇTV ve reklam vergilerinde son gün 1 Aralık

Vatandaşlar, 2025 yılına ait emlak, çevre temizlik (ÇTV) ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerini 1 Aralık 2025 tarihine kadar yapabilecek.
Samsun’un Canik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, vergi ödemeleri belediye hizmet binasında bulunan Emlak ve Gelirler Şefliği veznelerinden yapılabileceği gibi, e-Devlet, Canik Belediyesi Mobil Uygulaması veya belediyenin resmi internet sitesinde yer alan e-Belediye sistemi üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşlar ayrıca, sitede yer alan İBAN numarasına EFT veya havale yoluyla da ödeme yapabiliyor.
Belediye yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için son ödeme tarihi olan 1 Aralık 2025’e kadar ödemelerini tamamlamaları gerektiğini hatırlattı.



