TokatTokat Siyaset Haberleri

EYÜP EROĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E SERT TEPKİ: “PROVOKATİF VE TEHLİKELİ BİR ÇAĞRI”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Tokat Belediye eski Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı sokak çağrısına sert tepki gösterdi. Eroğlu, “Devletimizin yargı ve kolluk mekanizmalarına karşı fütursuzca yapılan bu söylemler hiçbir gerçeği değiştiremeyecek. Yargı süreci işleyecek ve tüm gerçekler ortaya çıkacaktır” dedi.

Editör-Taner Yeşilsu

“Bu Çağrı Tehlikelidir”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Tokat Belediye eski Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı sokak çağrısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özel’in çağrısını “son derece provokatif ve tehlikeli” olarak nitelendiren Eroğlu, bu tür söylemlerin toplumu gerecek girişimler olduğunu belirtti.

“Yargıya Müdahale Edilemez”

Eroğlu, devletin yargı ve kolluk kuvvetlerinin çalışmalarına gölge düşürmeye yönelik açıklamaların sonuçsuz kalacağını ifade ederek, “Hiçbir şeyin üstü örtülmeyecek, yargı işleyecek ve bütün gerçekler ortaya çıkacaktır. Hukuk devletinde yargıya müdahale edilmez, sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için herkesin sağduyulu olması gerekir” dedi.

“Demokrasiye Zarar Verir”

Sözlerinin devamında halkı tahrik edici çağrıların demokrasiye zarar verdiğini belirten Eroğlu, siyasi liderlerin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Toplumun huzurunu bozacak söylemler yerine, birlik ve beraberliği güçlendirecek adımların atılması gerektiğini vurguladı.

 

 

Benzer Haberler

Başa dön tuşu