TokatTokat'dan Güncel Haberler

DİMES’TEN KADIN ÇALIŞANLARINA ANLAMLI JEST!

Ozan Diren: “Kadınların Hayallerini Özgürce Gerçekleştirdiği Bir Dünya İçin Çalışıyoruz”

Dimes COU Ozan Diren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanlarına özel bir jest yaparak hediye takdim etti. Kadın emeğine verdiği önemi vurgulayan Diren, tüm kadın çalışanlarına teşekkür ederek anlamlı bir mesaj paylaştı.

Editör-Taner Yeşilsu

Kadın Çalışanlara Özel Hediye

Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayan Dimes, kadın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim ederek bu özel günü anlamlı kıldı. Ozan Diren, kadınların iş dünyasındaki yerinin güçlenmesi gerektiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“8 Mart, kadınların gücünü, emeğini ve başarılarını kutlama günü! Kadınların hayallerini özgürce gerçekleştirdiği, fırsat eşitliğinin sağlandığı bir dünya için birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, tüm çalışma arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ederim. Sevgilerimle.”

Kadın Çalışanlara Destek Sürecek

Dimes, sadece 8 Mart’ta değil, yıl boyunca kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması ve hak ettikleri değeri görmeleri için çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Kadın istihdamını destekleyen şirket, kapsayıcı iş ortamıyla çalışanlarının kariyer gelişimlerine katkı sunmayı sürdürüyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu